Milli Eğitim'den skandal talimat

Milli Eğitim

Kırıkkale İl Milli eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü`nden, ildeki tüm okulların müdürlerine e-posta yoluyla skandal bir talimat verildiği ortaya çıktı.

“MÜDÜR YARDIMCISI OLARAK GÖREVLENDİRİN”

İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü, 25 Aralık 2014`te il sınırları içerisinde yer alan devlet okullarına, "acil ve günlüdür" koduyla gönderdiği e-maille, okul müdürlerinden e-mail ekinde yer alan kişilerin müdür yardımcısı olarak görevlendirilmesini talep etmeleri için talimat verdi.

DOĞRUDAN MÜRACAAT

Okul müdüründen yapması istenen işlemlerin sıralandığı mailde, "Listede ismi bulunan öğretmenlerden, `müdür yardımcısı olarak görevlendirilmek istediklerine` dair dilekçe alınacak. Okul müdürlüğü ilgilinin dilekçesine istinaden teklifi yapılacak. Dilekçe ve okul müdürlüğünün yazısı bugün 25 Aralık 2014 mesai bitimine kadar doğrudan Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Şubesi`ne elden teslim edilecek" ifadeleri kullanıldı.

`SADECE EKSİK EVRAKI HATIRLATTIK`

Skandal talimatla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise şu açıklamayı yaptı: "Okul müdürlerimize bir mail gönderildiği doğru. Bütün okullara mail attık, `okul müdür yardımcıları tekliflerinizi bize gönderin` diye. İlçelerden cevap geldi. Yahşihan ilçesinde de okul müdürleri tekliflerini bize bir üst yazı ile bildirdiler. Ancak öğretmenlerin dilekçeleri dosyaya eklenmemiş. Biz de Yahşihan ilçesine, `Bu kişilerin dilekçelerini gönderin` diye bu maili attık. Eksik evrak olunca atama yapamıyoruz. Bu, sadece eksik evrakın tamamlanması için bir hatırlatma mailidir." (Kaynak: Milliyet) 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ